Ny säsong av Coworkingpodden

Nu kommer en ny säsong av Coworkingpodden, podden om utvecklingen av coworking i Sverige. Värd för podden är Martin Ericson, som själv driver coworkingstället Box Space i Malmö.

Lyssna på Coworkingpodden här →

Under den här säsongen träffar Martin några av de mest spännande och inflytelserika personerna i Sverige som själva driver coworking-verksamheter. Vi kommer att prata om hur coworking är ett tecken på hur samhället håller på att förändras, om vad coworking egentligen tillför för värde och vad som kommer härnäst. Så den här säsongen handlar egentligen lika mycket om entreprenörskap, samhällsutveckling och framtidsspaningar som om själva huvudämnet coworking.

Först ut är Patrik Åström, VD på coworking-företaget Helio som driver 8 ställen i Stockholm. Under samtalet berättar han bland annat hur han ser på WeWorks kommande etablering i Stockholm och så avslöjar han ett exempel på hur en krock på kontoret resulterade i en helt ny affärsidé.

Under första säsongen pratade Martin bland annat med inredningsarkitekten Marco Checchi om hur framtidens arbetsplats ser ut, med den digitala nomaden Emelie Fågelstedt om hur vi kan slippa pendla och med kommunikatören Gustav Edman som berättade om när han bytte kontor 26 gånger under ett år.

Lyssna på tidigare avsnitt här →

“Med den här podden vill jag inspirera dig som lyssnar till ett flexiblare förhållningssätt till vad en arbetsplats egentligen är. Coworking-trenden håller på att förändra människors vardag över hela världen, inklusive oss ca 3,5 miljoner svenskar som jobbar på kontor”, säger Martin Ericson.

Coworkingpodden “finns där poddar finns”, bland annat på Apple Podcast, Acast och Spotify. Den görs av Martin Ericson och Podcast in a Box i samarbete med Workaround Sweden.

Foto: Francesca Cerri

Foto: Francesca Cerri

Kontakt media och sponsorer

Martin Ericson
Email: martin@coworkingpodden.se
Mobil: +46 707662545
Ladda ner pressbilder här