Coworkingpodden profilbild Säsong 2.001.jpeg

Coworkingpodden

Podden där vi pratar om utvecklingen av coworking i Sverige, hur den förändrar vår syn på vad en arbetsplats är och hur det kommer att påverka din vardag i framtiden.

Görs av Martin Ericson och Podcast in a Box i samarbete med Workaround.Om Coworkingpodden

Coworkingpodden görs av Martin Ericson som själv driver coworkingstället Box Space i Malmö. Tanken med coworkingpodden är att den ska innehålla något intressant för de ca 3,5 miljoner människor i Sverige som jobbar på kontor.

“Jag vill inspirera lyssnarna till ett flexiblare förhållningssätt till sin arbetsplats. Tidigare har coworking mest varit för egenföretagare och frilansare men detta håller på att förändras”, säger Martin Ericson.

Läs hela intervjun här

Om Workaround

Workaround hjälper företag att på ett enkelt och smidigt sätt att hitta nytt kontor. Målet är att ge människor möjligheten att spendera mer tid i sammanhang där de inspireras och skapar bra saker tillsammans.

Genom att hjälpa företag ser de till att tomma lokaler får komma till användning istället för att stå och kosta resurser i onödan. Företaget är beläget i Stockholm men vi verkar i hela Sverige.

Sök kontor på workaround.io →


Kontakt MEDIA och SPONSORER

Martin Ericson
Email: martin@coworkingpodden.se
Mobil: +46 707662545

Ladda ner pressbilder här